Másolásvédett kulcsok

Több gyártó másolásvédett kulcsaiból tud választani a Kulcskirály zárszaküzletben.

Fab

kulcs-1Ár-érték arányban kiváló a cseh Fab gyár zárbetétje, és a méretválasztéka is óriási.

Egyedi kulcsprofillal kerül forgalomba, minden zárbetéthez tartozik egy biztonsági kódkártya. Csak az eredeti kulcs és a kódkártya felmutatásával lehet kulcsot másoltatni. Azonos zárlat és főkulcs-rendszert is készítünk belőle.

Mul-T-Lock Interactive+ és MT5 kulcsok

Mind a két kulcstípus szabadalmi másolásvédelmet élvez. A különböző országokban más és más profillal forgalmazzák.

Alkalmas kimondottan nagy, bonyolult és összetett főkulcsos zárrendszerek kivitelezésére.

Kulcsait csak a Mul-T-Lock Centrekben lehet készíttetni, kódkártya alapján.

Főkulcs rendszer esetén, úgynevezett főkulcs kártyát adunk hozzá. A kártya alapján tudjuk a rendszert beazonosítani, illetve az azonosítás után archívből újra legyártani a kulcsot, vagy a zárbetétet.

MABISZ kategóriában a legmagasabb védelmet képviseli.

A főkulcs-rendszer rendelhető lakatból is. A zárbetétek lehetnek gombosak, vagy hevederzárba való, fogaskerekes kivitelűek is.

Igény esetén vészfunkciót is tudunk rakni a zárbetétbe!

kulcs-2

Abloy kulcsok, speciális forgótárcsás (disces) zárbetétek

kulcs-3Lakat és zárbetét, illetve szekrényzár is rendelhető fő- és vezérkulcsos kivitelben.

Az Abloy kulcsok speciális másolásvédelemmel rendelkeznek, egyedi, Abloy kulcsvágó gépen lehet a kulcsokat legyártani. A zárbetéthez tartozik kódkártya, de a kulcs külön tartalmaz saját vágási kódot. A kulcsot egy speciális kulcskód kiolvasó eszközzel kell kiolvasni és az így kapott számsor alapján lehet elkészíteni az Abloy kulcsokat.

Ezek a kulcsok mind jogi, mind szabadalmi másolásvédelemmel is rendelkeznek, hiszen a különböző profiljuk is védelem alatt áll.

Kérjen ajánlatot másolásvédett Abloy zárrendszerre!

BKS biztonsági kártyás zárbetét

kulcs-4A zárbetét speciálisan kialakított, belső pályás rotorból áll, a csapok a zárbetétben teljesen zártak, és többszörös mechanikai védelem alatt állnak.

A kulcs speciális formája végett nem akad, járása folyamatos, és szinte akadálymentes.

Alkalmas különösen védett helyek megvédésére, speciális fúrás- és törésvédelme, ellenállóvá teszi a legkomolyabb betörési kísérletek ellen is.

Azonos zárral főkulcsos rendszer, lakat, vagy fogaskerekes kivitel, nem akadály. A BKS biztonsági kártyás zárbetétből minden megoldható!

Kulcsait a gyár nem adja ki, még másolás céljából sem. Megrendelés esetén, kártya alapján rendelhető. Pár napon belül, postai úton megküldik, zárt csomagolásban. A kulcsot csak a tulajdonos bonthatja ki, így még véletlenül sem kerülhet illetéktelen kezek közé.

Keresse a BKS biztonsági kártyás cilindereket Budapest legjobban felszerelt zárszaküzletében, a Kulcskirályban!

Rövid határidővel leszállítjuk önnek, a tökéletes zárrendszert.

1

3

2

4

A következő másolásvédett zárbetéteket forgalmazzuk: Tesa TX 80, Abus Wavi line, Gege pExtra, Tokoz Pro, Mul-T-Lock Integrator, Mauer teljes választéka, stb.