Mul-T-Lock CLIQ, az elektromechanikus zárbetét

CLIQA CLIQ cilinder egy elektromechanikus zárbetét. Ez a megoldás, egyrészt rendelkezik egy erős mechanikus védelemmel, mely főkulcsos rendszerek része is lehet, illetve a megfelelő kiegészítőkkel akár beléptető rendszerré is alakítható.

Főbb jellemzői:

Beléptető rendszer: bárhol, vezeték nélkül, egyszerű zárbetét cserével, költséghatékonyan.

Választható Interactive+ vagy MT5+ zárbetéttel. Lakatban is kapható!

A beszerelése semmilyen komplikációt, nehézséget nem okoz, a zárbetét pontos méretének meghatározása után, egyszerűen cserélhető. A beléptető rendszerek minden előnyét tudja.

Interactive-CLIQ-kulcs-kartyaUgyanúgy, mint egy elektronikus beléptető rendszer, ellenőrizhető, lekérdezhető, különböző jogosultságok adhatók meg, illetve időkorlátok állíthatóak be.

A mechanikus főkulcsos zárrendszerek további variálhatóságát szinte korlátlan számban emeli.

A CLIQ Remote, akár egy távoli CLIQ cilinder hozzáférési jogainak megváltoztatását, kulcsok engedélyeztetését, hozzáférési idejét, és egyéb testre szabását is lehetővé teszi!

A kulcs fejében lévő chip tárolja az adatokat, és kívánság szerint állítható át a cilinder.

Mul-T-LockNem szükséges a zárcsere, sem pedig a zárbetét mechanikus átkódolása kulcselvesztés esetén. Minden kulcs folyamatosan ellenőrizhető.

Szükség esetén a kulcsok helyben tilthatók, vagy újraprogramozhatók.

Minden CLIQ kulcsban egyedi elektronikus azonosító van. Ez az elektronikai azonosító nem másolható, sem megváltoztatható.

A zárbetét nem igényel semmilyen vezetékezést, a kulcsfejben található hosszú élettartamú elem szolgáltatja a szükséges energiaforrást. Az elem cserélhető, de több ezer nyitás – zárást kibír egy elem, és csupán 3-4 évente kell csak cserélni.

A CLIQ méretei teljesen megegyeznek a normál zárbetét méretekkel, a cseréje sem igényel semmi extrát, csak az elektronikus oldalt kell megjelölni.

Mul-T-Lock-CLIQ-elektromechanikus-zarbetetA zárbetéthez szükséges megvenni egy programot, amely számítógép vagy hordozható programozóval, tudja tetszőlegesen kialakítani a zárakhoz szükséges jogosultságokat. Ezek a program segítségével bármikor megváltoztathatóak.

Bármilyen CLIQ zárrendszerbe időkorlát állítható be. Pl. a raktárba csak 2 db kulccsal lehet bemenni és az egyik kulcs csak délelőtt nyit, a másik kulcs csak délután érvényes.

Minden CLIQ kulcs mechanikailag megegyezik a normál zárbetét belsejével, így egy „egyszerűbb” zárbetét is működtethető vele.

A kulcsok víz- és ütésállóak, így semmilyen karbantartást nem igényelnek.

Keresse CLIQ rendszert a Kulcskirály szaküzletben!

Árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Mul-T-Lock-CLIQ-cilinder

 Mul-T-Lock-CLIQ-Kulcskiraly