Mul-T-Lock ENTR – Kulcs nélkül, szabadon

Biztonság – Kényelem – Kontroll! – ez a legfontosabb három tulajdonsága a Mul-T-Lock ENTR zárnak.

A nyugati világban már el van terjedve ez a fajta zár, nálunk még nem ismerik. A modern világ követelményeivel lépést tartva, a Mul-T-Lock megalkotta az ENTR elektronikus okos-zárat.

Akiknek fontos a digitális fejlesztés, akik érdeklődnek a technika új vívmányai iránt, akik imádják a csúcskategóriás termékeket és okos-házuknak, okos-ajtót és zárat is szeretnének, azoknak a figyelmébe ajánljuk, a már hazánkban is kapható ENTR okos-zárat. Hölgyeim és Uraim! Dobják el a kulcsokat!

Az ENTR egy okos-zár – ez a jövő

Bármilyen ajtóra felszerelhető és mindenki maga dönti el, hogy milyen módon kívánja használni. Kényelem és biztonság egyben, a híres Mul-T-Lock vállalattól.

Ujjlenyomattal, okostelefon használattal (iOS, Android), érintőképernyő használatával vagy távirányítóval működtethető.

Gyakori jelenség, hogy a betörés jellemzően a zárhoz tartozó kulccsal történik, egyes lakás- vagy háztulajdonosok a kulcsot például a lábtörlő alatt, vagy a virágláda alatt tárolják. Ezt egy besurranó tolvaj bármikor kifigyeli, és amikor elmennek otthonról, vagy őrizetlenül van a lakás, ezzel a kulccsal bemennek. Az ENTR zár esetében nincs szükség felesleges kulcs tárolásra, mindenki, akinek jogosultságot szeretnénk adni otthonunkhoz, azt okostelefonon keresztül meg tudjuk adni.

Mitől annyira okos az ENTR?

Mert ennél egyszerűbb, kulcs nélküli digitális zár nem létezik. Kényelmes, egyszerű, és nagyon könnyű felszerelni bármilyen ajtóra. A digitális kulcsok használatával, az ajtó közvetlenül nyitható az okostelefonról. Felszereléséhez nincs szükség vezetékekre, fúrásra és a kulcsokat is elfelejtheti.

Az ENTR szerkezet egy saját, felsőkategóriás Mul-T-Lock zárbetétet vezérel, amelyhez tartozik 3 darab mechanikus kulcs. Ám a kulcsokra nincs szükség, mert az ENTR alapváltozatban az Ön okostelefonjával kommunikál. A mobiltelefonra letölthető applikáció ingyenes és azonnal használható.

Az alapváltozathoz rendelhető távirányító, amely felkódolható az ENTR-hez. Egy távirányító egység kb. 10-15 ezer forint pluszköltséget jelent. Maximum 20 darab távirányítót lehet egy szerkezethez feltanítani. Amennyiben a távirányító elveszett, úgy törölhető, ám amennyiben több távirányító van, mindegyiket töröltetni kell, majd újra kódolni.

Az érintőképernyős számkombinációs egység használata személyes kóddal/kódokkal történik. 20 darab egyedi kódot képes a memóriájába elraktározni, amelyekkel az ajtó nyithatóvá válik. Ez a külső egység az ajtó 6-8 méteres távolságában bárhol elhelyezhető.

4 in 1 – Az ujjlenyomat olvasó a legbiztonságosabb megoldás. Nem lehet elhagyni, nem tudják ellopni, nem másolható. 20 darab ujjlenyomatot képes tárolni, amelyekkel egy bizonyos időkereten belül nyitható az ajtó. Amikor az elem kezd lemerülni, időben jelzi a csere esedékességét. Ez az egység tudja a számkombinációs megoldást is, illetve hozzárendelhető a távirányító is.

A Mul-T-Lock ENTR okos zár olyan megoldást nyújt, amit semelyik európai zárgyártó nem tud. Emberi erő nélkül bezárja utánunk az ajtót, és azonnal visszajelzést kapunk a telefonon arról, hogy nyitott, vagy zárt állapotban van-e az bejárati ajtó. Amint érzékeli a becsukott ajtót, a zárszerkezetre erősített motor bármilyen zárat/ajtót képes bezárni. Az érzékelőt nem lehet becsapni, csak akkor kezdi el a zárást, ha valóban csukott állapotban van az ajtó.

Nem szükséges folyamatosan azon gondolkodni, vajon a családból van-e már mindenkinek kulcsa az otthonunkhoz, az ENTR-rel pillanatok alatt ki lehet osztani kódokat, amivel a szüleink, vagy gyermekeink rendelkezhetnek.

Ha nyaralni megyünk, minden esetben biztosítani szoktunk egy bizalmi embernek kulcsot, hogy a virágokat öntözze, stb. Ilyenkor gondoskodnunk kell a megfelelő pótkulcsról, ami idő és pénz. Az ENTR okoszárral nincs szükség kulcsra, csak elküldök ingyen egy sms-t, vagy email-t, amiben kap egy kódot a bizalmi ember és máris megoldva a kulcs. Amikor hazaértünk és már nem szeretnénk, hogy be tudjon jönni, akkor egyszerűen csak törölni kell a jogosultságát. Mindezt ingyen és egyszerűen, applikáción keresztül.

Ismerje meg a Kulcskirályban a digitális zárak világát, ismerje meg a Mul-T-Lock ENTR-t!