A Mul-T-Lock MT5 az izraeli gyár legújabb és legmagasabb biztonságot nyújtó mechanikus zárrendszere. A zárszerkezet új megoldásokkal lett felszerelve, amely magasabb szintre emeli a biztonságot nyújtó zárrendszerek fogalmát.

Az MT5 zárszerkezetben már a szabadalmazott teleszkópikus, azaz csap a csapban, csaprendszert alkalmazzák. Kiemelkedően biztonságos, hogy két zárási mechanizmust alkalmaznak egyetlen zárbetétben.

Ennek a prémium kategóriás zárbetétnek az esetében, egy szabadalmaztatott, úgynevezett Alfa rugó található a kulcs szárának az elején, ami a kulcs behelyezésekor összekapcsolódik egy speciális Alfa csappal a zárhenger belsejében.

Az új fejlesztés a mágneskártya

A Mul-T-Lok cég a már jól ismert és tőle megszokott módon, egyedi mágneskártyát ad minden zárbetétéhez. A kártya elvesztése esetén a kulcs másolhatatlanná válik. A speciális Mul-T-Lock kulcsmásoló gép csak a mágneskártya adatait leolvasva képes a kulcs duplikálására.

A híres biztonságtechnikai cég gyártóinak mindenesetre nem volt elég az, amit ez a zárbetét nyújtani tudott, így tovább fejlesztésekkel megalkották az MT5+ zárszerkezetet. Az MT5+ a cégnek a legmagasabb fokú biztonságot nyújtó mechanikus zárrendszere lett.

Az MT5+ platform esetében, egy zártestben egyszerre három zárási mechanizmus működik. A kulcsok esetében is változás következett be mivel speciális mintázatú és a kulcsszáron egyedi marásmintát alkalmaznak. A Mul-T-Lock MT5+ zár gombos és vészfunkciós kivitelben is kapható. A zár a zárhenger közepében elhelyezett kemény fém miatt törés elleni védelemmel is rendelkezik. Ezek a zárbetétek három darab kulccsal kerülnek forgalomba.

Mind az MT5 és az MT5+ zárbetét TÜV és MABISZ minősítéssel van ellátva. Mindkét zárbetét hevederzár betét is lehet, ha megfelelő fogaskerékkel látjuk el.

Kijelenthetjük, hogy az MT5+ az árkategóriájában a legjobb zárbetét.

Mul-T-Lock MT5 és MT5+ kulcsmásolás

Üzletünk szakemberei teljes körű szolgáltatással várják kedves ügyfeleinket! Az MT5 kulcsok másolását az üzletben azonnal elvégezzük, mindössze pár perc alatt el is készül az új kulcs. Az új kulcs minőségére garanciát vállalunk!

Vállaljuk továbbá az MT5 zárbetétek azonossá kódolását, fogaskerekezését, továbbá főkulcsrendszer készítést is vállalunk ebből a kiváló zárbetétből! Mindezt egy helyen, a Kulcskirályban!

Kulcsmásolás telefonszám:

06-70-322-7328 vagy 06-1-312-2064

főkulcs, főkulcsrendszer, főkulcsrendszer Budapest