Megoldások egyedi igényre szabva!

A normális hétköznapi életben minden típusú zárbetéthez 3 vagy 5 db gyári kulcs tartozik. A biztonsági főkulcsrendszerek esetében ez nem így van, hanem pont fordítva.

A kulcshoz készítjük a zárbetétet, illetve a kulcsot használó tulajdonoshoz, alkalmazotthoz, személyhez igazítjuk a zárbetéteket, amelyeket a megadott kulcs fog nyitni.

Ezeknek több előnye is van, az egyik pl., hogy nem kell hatalmas kulcs-csomókat cipelni, elég egyetlen egy kulcs, amely több zárbetétet nyit, ahova a meghatározott személynek belépési jogosultsága van.

A főkulcsrendszer kialakításánál, legyen szó épületről, raktárról, csarnokról, van egy vezérkulcs, amely nyitja az összes a rendszerbe tartozó zárbetétet. Ez általában a főnöké, vagy a tulajdonosé. A további kulcsok a csoport-kulcsok, amelyek csak meghatározott zárbetétet vagy ajtókat nyitnak. Van egyszerűbb és bonyolultabb főkulcsrendszer, ami akár egy kisebb cégnél, 10- zárbetétből állhat, de van nagyobb is, pl. egy bevásárlóközpontban, ahol kb. 200-300 ajtó van. Ide elég komoly tervezés szükséges, hogy melyik kulcs valójában mit is nyisson, illetve melyik személy milyen kulcsot kapjon, és hová ne tudjon bemenni.

Főkulcsrendszert nemcsak zárbetétre lehet összerakni, hanem lakatra, szekrényzárra, bútorzárra is. Persze ez csak úgy oldható meg, ha az a bizonyos termék tudjon különböző zárpalettákat felsorakoztatni, hogy kialakítható legyen a főkulcsrendszer.

A főkulcsrendszerekhez tartozó zárbetétek lehetnek egy- vagy kétoldalas verziók, gombos- és vészfunkciós kivitelűek, nikkelezett- vagy réz felületűek. A méret kiválasztása az ajtóvastagság függvényében történik, és nagyon fontos a megfelelő méretek kiválasztása.

Az általunk kínált főkulcsrendszert több márkából is létre tudjuk Önnek hozni. Egyszerűbb pl. Mul-T-Lock Integrator zárbetét, illetve a szintén izraeli, már magasabb kategóriájú RB LOCXIS interaktív csaprendszerű zárbetétből. Az RB zárak kulcsai kereskedelmi forgalomban nem kaphatók, ezeket másolni, duplikálni csak mi tudjuk, az arra felhatalmazott személy számára.

Óriási vezérkulcsos rendszer megrendelése esetén akár saját kulcsprofilt tudunk biztosítani. Erről bővebb felvilágosítást az üzletben kérhet tőlünk!

Az általunk javasolt főkulcsrendszer a következő biztonsági funkciókkal rendelkezik: fúrásvédelem, savazás elleni védelem, finomnyitás elleni védelem, manipulációs- és letapogatás elleni védelem, törés- és magkihúzás elleni védelem, másolás elleni védelem. Az RB LOCXIS zárbetét ezeket mind tudja biztosítani!

Ha pontos, precíz, jó minőségű, megbízható főkulcsrendszert szeretne üzletébe, vagy akár otthonába, cégébe, akkor ajánljuk Önnek az izraeli, MABISZ 6. osztály besorolású, interaktív csapos, törés- és másolásvédett RB LOCXIS zárbetétet, amely nemcsak biztonságos, hanem strapabíró is! Kimondottan főkulcsrendszerre tervezve!

Keressen minket!

KULCSKIRÁLY- Zár Pláza Kft: Budapest VI. Bajcsy-Zsilinszky út 63.