RB LOCXIS főkulcsrendszer, zárrendszer készítés

A Kulcskirály régóta készít főkulcsos zárrendszereket, lakosság és intézmények részére.

Hazánkban sok esetben még mindig az ár dominál, viszont, ha már egy zárrendszert készítünk, minden esetben érdemes a kulcsok védelmére nagyobb figyelmet és összeget fordítani!

A zárbetét és a kulcs minősége és biztonsági fokozata egyenesen arányos. Ez azt jelenti, hogy egy biztonságos és drágább zárbetétnek a kulcsai is magasabb védelmet garantálnak.

Az RB LOCXIS zárbetétek a legmagasabb MABISZ besorolásban vannak (6-os), így bármilyen biztonsági ajtóba beépíthetők. A zárbetét fúrás-, savazás-, magkihúzás- és törés ellen védett. Az RB LOCXIS kulcsok szabadalmi másolásvédelem alatt állnak, csak és kizárólag a Kulcskirályban, kódkártya megléte mellett lehet kulcsot készíttetni hozzájuk.

Minden vezérkulcsos zárrendszer, ami a Kulcskirályban készül, dokumentálva van. A teljes kulcskiosztás, illetve a zárbetétek jelölése és a kulcsok jogosultsága egy táblázatban vannak összefoglalva. Az RB LOCXIS zárbetétek könnyen és gyorsan kódolhatók.

Bármilyen kivitelben el tudjuk készíteni őket, legyen tekerőgombos, vagy fogaskerekes változat. Ahol igény vagy előírás van a pánikfunkció beépítésére, azt is megoldjuk ezekből a kiváló izraeli zárbetétekből. Ilyenkor az ajtó belső oldalán bent maradt kulcs mellett is kinyitható a zárbetét a külső oldalról, mert egyszerre mozdul a kulcs a két oldalon.

Az RB LOCXIS zárbetét alkalmas összetett és bonyolult főkulcsos zárrendszerek elkészítésére. Igen magas variációs számmal rendelkezik, az úszó csaprendszernek köszönhetően. A kulcsban és a zárbetét hengerében is elhelyezkedik egy speciális csap, ami nem másolható, a kulcsban mozgó alkatrészként működik. Akár több száz saját kulcsból álló főkulcsos rendszer elkészíthető, köszönhetően az oldalcsapok variációs lehetőségének. A zárbetét és a kulcs minden esetben stabil és hosszútávú működést garantál, kopásból eredő meghibásodások csak évtizedek múltán lehetségesek.

Minden RB LOCXIS zárrendszerhez tartozik egy kártya. A kártya sorszáma alapján van lehetőség beazonosítani a zárrendszert, és visszakeresni, amikor zárbetétet vagy kulcsot szeretnének pótolni. A kész zárrendszer további igényeit is ezen kártya alapján lehet megoldani. A kártya tulajdonosának van jogosultsága a rendszerhez.

Minden RB zárrendszert egyedi igények alapján készítünk el. A megrendelő dönti el, hogy mik legyenek a jogosultságok, és milyen méretű zárbetétekre van szükség. Mi bármilyen rendszert el tudunk készíteni, és később lehetőség van a zárrendszer bővítésére is.

Ha RB LOCXIS lakatra és zárbetétre is szükség van, ami össze van kódolva, nálunk ez nem akadály! Sőt, akár egy postaládazárat is ugyanarra a kulcsra rá tudunk kódolni, hozzá tudunk rendelni.

A Zár-Pláza Kft. üzlete a Kulcskirály 2018 második felétől, kedvezményes, bevezető áron készíti és értékesíti az RB LOCXIS hengerzárbetéteket. 2030-ig tudjuk garantálni, hogy senki nem jut ilyen nyerskulcshoz, így a kulcsok másolásvédelme hosszú távon biztosítva van.

főkulcs, főkulcsrendszer, főkulcsrendszer Budapest