A téma és a lehetőségek az azonos zárlatnál is viszonylag egyszerűek, az a lényeg, hogy van egy kulcs, ami minden zárat nyit!

Mind a kulcs darabszáma, mind a zárak mennyisége nincs, és nem is kell korlátozni.

Akár kettő darab kulcs is nyithat ezer zárbetét, vagy fordítva, ezer kulcs kettő darab zárat.
Mérettől és zártípustól teljesen független ez a megoldás, de itt is igaz az, hogy azonos márkán belüli típusnak kell lennie.

Tehát, ha egy felső-kategóriájú RB zárbetétet választunk, akkor mindent ebből kell elkészíteni, függetlenül attól, hogy mennyire védett, vagy nem védett a helység.

A típuson belül több minden is megoldható, lehet rajta fogaskerék, hogy a hevederzárat, vagy a biztonsági ajtót működtesse. Igény esetén, szerelhetünk a zárbetétbe forgató gombot, vagy tudunk bele tenni, vészfunkciós kuplungot is.

Ennél a rendszernél is, mint bármelyik zárrendszernél, az az alapkérdés, hogy legyen-e másolásvédett a kulcs vagy sem? Ez nagyban befolyásolja az árat és a minőséget.

Természetesen a Kulcskirályban nemcsak zárbetéteket árulunk, hanem hatalmas a lakat választékunk is.
Több száz, raktáron lévő lakatunk közül tud választani, és van jó pár olyan típus, melyből megoldható az összekódolás is.

Itt is megtalálható az olcsóbb, kínai lakat választék, valamint profi, felsőkategóriás, Mul-T-Lock vagy Abus lakatcsalád.

Akár zárbetéteket a lakatokkal is össze lehet kódolni. Ilyenkor különösen figyelembe kell venni az igényeket.

Minden esetben csak a saját életünket tesszük könnyebbé és egyszerűbbé, amikor az azonos zárást válasszuk a zárbetétekből vagy lakatokból.

Téves az az elgondolás, miszerint akkor a betörőnek is könnyebb dolga van! Hacsak nem adjuk oda a kulcsot neki.
Az sem az ajtón sem a záron nincs feltüntetve, hogy egy kulcs működtet mindent. Olyan helyekre javasoljuk elsősorban az azonos zárlatú rendszert, ahol vigyáznak a kulcsra, nem veszítik el.

Egy 5-10 db-os zárrendszer egy munkanap alatt elkészül, és bármikor tovább bővíthető!