A Kulcskirály a Mul-T-Lock kulcsok legjobb specialistája, már több évtizede másoljuk és készítjük a Mul-T-Lock főkulcsrendszereket. Budapesten a legjobban felkészül üzlet vagyunk, mindent tudunk az izraeli zárgyártásról és a kulcsok elkészítéséről. Mindenféle kulccsal és kulcsmásoló géppel rendelkezünk, ami ahhoz kell, hogy törvényes keretek között a normál és biztonsági másolásvédett kulcsokat is elkészíthessük.

Mul-T-Lock 7×7 kulcsmásolás

A Mul-T-Lock gyár egyik legismertebb terméke a 7×7 zárbetét. Bár a 7×7 zárbetét dobozában található egy műanyag kártya, ennek a zárbetétnek a kulcsai nem állnak védelem alatt. Ez azt jelenti, hogy bármelyik Mul-T-Lock Centerben lehet hozzájuk kulcsot másoltatni. A kártya alapján akkor is lehet kulcsot készíteni, ha nincsen kulcs, csak a kártya. Van, hogy elutaztunk a kártya nálunk van, de a kulcs elveszett. Semmi gond, hozza el nekünk, és mi elkészítjük a kulcsot. A 7×7 zárbetétek ár – érték aránya nagyon jó. A 7×7 zárbetétek különleges törésvédelemmel rendelkeznek, ez a Break Secure törésvédelem. Szimmetrikus változatban az egyik oldal rendelkezik egy könnyítéssel, így zártörés esetén nem középen a csavarnál törik el a betét, hanem a könnyített részen. Ha ilyen betörési kísérlet volt önnél, cseréltessen zárbetétet!

A 7×7 zárbetét alap esetben 5 kulcsos, de vannak olyan speciális méretek, amelyek 3 kulccsal vásárolhatók meg. Bármelyik zárbetéthez tud kulcsot másoltatni, tetszőleges darabszámban. Gombos, pánikfunkciós, és fogaskerekes kivitelben is kapható!

A Kulcskirályban, a 7×7 kulcsok másolását Silca Matrix kulcsmásoló gépünkön végezzük el.

Mul-T-Lock Classic kulcsmásolás

A Mul-T-Lock Classic zárbetét megújult, az új Classic zárbetét neve Classic Pro. A régi Mul-T-Lock Classic kulcsait továbbra is másoljuk. Fáradjanak be üzletünkbe a Kulcskirályba, ahol ennek a zárbetétnek a kulcsainak a másolását elvégezzük. Ehhez nem szükséges a kódkártya, mert a Classic zárbetét kulcsai nem rendelkeznek másolás-védelemmel. Amennyiben a kártya meglenne, van lehetőség az azon szereplő adatok alapján a kulcsok készítésére, egy olyan izraeli kulcskészítő gépen, ami a teleszkópos csaprendszer kulcsainak a másolására való.

Mul-T-Lock Integrator kulcsmásolás

A Mul-T-Lock Integrator kulcs a 7×7-nek a továbbfejlesztett változata. Itt is megtalálható a legtöbb méret esetében a break secure törésvédelem, és alapesetben a csapok is majdnem mind megegyeznek. A Mul-T-Lock Integrator szabadalommal védett, ennek köszönhetően a 7×7-hez képest magasabb szintet képvisel. Kétféle speciális henger csap és háromféle kulcsmarás kombinálásával magas variációs számú fő- és vezérkulcsos rendszerek készíthetők belőle.

Főbb tulajdonságok: 2023-ig szabadalmi védelem, lehet kombinálni a már meglévő 7×7-es zárrendszerrel, nem igényel speciális kulcsmásoló gépet, két oldalt speciális szimmetrikus fúrt kulcsok, speciális marás, kulcsmásolás kódkártyával, fúrás-, savazás és meghúzás ellen védett. MABISZ és TÜV bizonylatok! A Kulcskirály bármilyen Integrator kulcsot lemásol, csak hozzák el a biztonsági kártyát!

Mul-T-Lock Interactive és Interactive+ kulcsmásolás

Az Interactive zárbetét „patented”, azaz szabadalmi védelem alatt álló termék. Hasonló a csapkiosztása, mint a Classic típusú zárbetétnek, de itt van egy integrált csap, aminek a másik mozgó fele a kulcsban is megtalálható. Ennek köszönhetően a kulcs semmilyen módon nem készíthető el, vagy van ilyen nyerskulcs, vagy nincs. Az Interactive+ kulcsok a régebbi Mul-T-Lock kulcsok továbbfejlesztett változatai, viszont az átjárhatóságot meghagyták. Ezáltal, a régi zárbetétbe jó az új kulcs, de visszafele ez már nem működik. A Mul-T-Lock Interactive nemcsak zárbetétekhez, hanem lakatokhoz is kínál másolásvédelmet a legmagasabb betörési besorolás mellett.

Előnyei a Mul-T-Lock Interacitve + kulcsoknak, hogy minden esetben tudjuk kontrollálni a kulcsok számát. Kétoldalas a kulcs és szimmetrikus, a zárbetét törés-, fúrás-, és minden ellen védett. MABISZ és TÜV bizonylatokkal rendelkezik.

A zárbetéthez tartozik egy plasztik kártya. A kártyán lévő információk alapján a kulcsmásoló szakember be tudja azonosítani a kulcsot. A védelem alatt álló zárbetétek nyerskulcsait nem gyárthatják a nyerskulcs gyártó cégek és nem is forgalmazhatják őket. Az Interactive zárbetét szabadalmi védelme a 2028-ban fog lejárni.

A Kulcskirály a Magyarországon forgalomban lévő Interactive zárbetétek kulcsait el tudja készíteni, a Mul-T-Lock Compact II. kulcsvágó gépen. Tulajdonképpen itt nem is másolás történik, hanem a kódok alapján egy újabb, eredeti Mul-T-Lock kulcs készül.

Mul-T-Lock Interacitve + kulcsmásolás Budapesten a Kulcskirály-ban!

Mul-T-Lock MT5 kulcsmásolás

Az MT5 zárbetét, az Interactive-hoz hasonlóan, abszolút felsőkategóriás zárbetét, amely szintén rendelkezik illetéktelen másolás elleni védelemmel, azaz kódkártyával.

Ez a zárbetét a Mul-T-Lock legbonyolultabb zárbetétje, nagyon sok apró belső alkatrészből áll, igen magas variációs számú fő- és vezérkulcsos zárrendszerek készíthetők belőle.

A zárbetét összetettsége miatt, minden MT5+ zárbetétet vásárló ügyfelünknek ajánljuk, hogy vegyen hozzá speciális kenőanyagot, máskülönben nem tudjuk a hibamentes működést garantálni!

Az MT5 és az Interactive kulcsok között annyi a különbség, hogy az MT5 kulcsokban még egy hernyójárat is ki van alakítva, amely abszolút biztonságossá teszi ezt a betétet.

Helyben, elektronikus kulcskészítő gépünkkel el tudjuk készíteni az MT5+ kulcsokat, de minden esetben szükséges a kártya, ami minden adatot tartalmaz! MT5 kulcsokat csak a kártya alapján készítünk! Ezek a biztonsági kulcsok megvárhatók, kb. 30 perc alatt készítjük el őket.

KULCSKIRÁLY – a Mul-T-Lock betétekhez tartozó kulcsok másolásában is király!

Kiemelt Mul-T-Lock Center, bármilyen Mul-T-Lock kulcsot le tudunk másolni Önnek a helyszínen, kivéve, ha az védett profilú zárbetéthez tartozik!

Jöjjön el hozzánk, másoltasson kulcsot nálunk!

Budapest VI. Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328