Mivel régen írtunk már a különböző főkulcsos zárrendszerekről, így egy kicsit elmeséljük, miket is készítettünk az elmúlt pár hónapban.

Sikeresen elkészültünk az eddigi legnagyobb munkánkkal, egy több mint 250 darabos főkulcsos zárrendszerrel. A zárbetétekből volt ez a nagy mennyiség, a kulcsokból ennél is többet kellett elkészíteni, azokból több mint ötszáz darab készült el.

A megrendelő által megadott határidőhöz képest pár nappal hamarabb lettünk készen, egészen pontosan tíz munkanap alatt készült el a rendszer. Ehhez több ember segítségére is szükség volt, egyrészt arra, aki kiszámolta részünkre, illetve akik bérmunkában elkészítették nekünk a kulcsok egy jó részét is.

Ez a mesterkulcsos zárrendszer Mul-T-Lock Integrator zárbetétekből készült el, ami, mint tudjuk, az Assa Abloy alá tartozik.

Egy gondolat ehhez a megrendeléshez. Gyakorlatilag minden zárbetéthez kért a megrendelő két darab saját kulcsot, ami nagyon megnehezítette a feladatot. Számunkra ez értelmezhetetlen is, mivel a főkulcsos rendszereknek mindig az a lényege, hogy a bejárást és a kulcsok tárolását egyszerűsítsük, azaz a lehető a legkevesebb kulcsra legyen szükség. Érthetetlen volt így ez számunkra. Csak egy példa: a vizelde, vagy a különböző mellékhelységek, zuhanyzó részeknek mi szükségük saját kulcsra? – Na mindegy, megoldottuk a megrendelő kérése szerint. Ezek a kulcsok a legtöbb esetben soha nem kerülnek felhasználásra, valahol egy doboz mélyén fognak porosodni.

Ezen kívül a Pázmány Péter Katolikus Egyetem részére is készül egy zárrendszer. Ezt elvileg hosszú éveken át fogjuk készíteni. Eddig már több mint 60 zárbetétet leszállítottunk és még jó pár száz hátra van. Egy 50 darabos zárbetét-rendszer elkészítése, kulcsokkal és gravírozással együtt, egy héten belül megvan. Sok esetben a tervezés és az alkatrészek beszerzése több időt vesz igénybe, mint a zárbetétek összeszerelése.

Májusban elkészítettük a Budai Bolero lakópark kiszolgáló helységeinek zárbetétjeit. A Budai Bolero lakópark, nem más, mint a Kondorosi Lakópark folytatása, oda is mi biztosítjuk a zárbetéteket, már több mint tíz éve. A mostani rendelésben több száz kulcs szerepelt és körülbelül 150 zárbetét. Ezek között volt kerékpár tároló, kukatároló, közös kapu és sok egyéb helység zárja és kulcsai.

A Budai Bolero lakópark bejárati ajtajaihoz is tudunk kulcsot másolni, illetve a Kondorosi lakópark postaláda vagy biztonsági ajtajaihoz is készítünk kulcsokat.

Számos beszállítónk rendel tőlünk főkulcsos rendszereket, ezek kisebb zárrendszerek, kb. 5-10 darabos zárbetétek. 1-2 munkanap alatt el tudjuk készíteni ezeket a zárrendszereket.

Mivel nyújtunk többet, mint más cég?  Leginkább a rugalmasság és a hatékonyság miatt. Nem utolsósorban, árban is igen kedvezően készítünk mesterkulcsos zárrendszereket.

Minden általunk készített zárbetét el van látva azonosítóval, hogy melyik helységhez tartozik, a megrendelő általi feliratozással. A kulcsokat szintén feliratozzuk, vagy markerezzük. A legtöbb esetben, valamilyen szám vagy betű megjelöléssel könnyedén azonosíthatók.

Számos zárszerelő, zárszervizes megfordul nálunk, akiktől rendeltek főkulcsos rendszereket, ezeket is a legtöbb esetben mi készítjük el.

A következő 1-2 évben több újdonság is érkezik hozzánk, törekszünk továbbra is a maximális biztonságra a lehető legkedvezőbb áron, és rövid vállalási határidővel.

Zárrendszer a Kulcskirályban a legjobb helyen!